LACTOSE BROTH EUROPEAN PHARMACOPOEIA
Dehydrated Culture Media for Microbiology
CONDA, pronadisa
محیط کشت لاکتوز براث
محیط کشت لاکتوز براث کندا | LACTOSE BROTH Culture Media | CONDA؛ یک محیط کشت مایع میباشد که بمنظور کشت کلی فرم ها (coliforms) و سالمونلا (Salmonella) در آب، غذاها، محصولات لبنی و سایر مواد مورد استفاده قرار میگیرد.
ترکیبات تشکیل دهنده محیط کشت لاکتوز براث کندا | CONDA عبارتند از :
- Pancreatic Digest of Gelatin
- Lactose Monohydrate
- Beef Extract
محیط کشت لاکتوز براث کندا | CONDA
موارد استفاده و کاربرد محیط کشت لاکتوز براث
محیط کشت لاکتوز براث کندا | LACTOSE BROTH | CONDA؛ بمنظور شناسایی انتروباکترها (Enterobacteria) و سایر میکروارگانیسم های گرم منفی موجود در مواد غذایی، محصولات لبنی و غیره در بسیاری از روش های تست استاندارد کاربرد دارد. همچنین به طور گسترده ای برای آزمایش کولی فرم ها (coliforms) در آب و غذاها از آن استفاده میکنند. محیط لاکتوز براث به عنوان پیش غنی ساز (Preenrichment) جهت آزمایش غذاها و محصولات لبنی برای سالمونلا استفاده می شود، زمانیکه فرآیندهای حفاظت مواد غذایی (conservation) میتواند موجب آسیب شده و یا از تعداد آنها کاسته شود.
پیش غنی سازی در یک محیط غیر انتخابی (non-selective medium)؛ باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده و رقیق سازی سموم و مهارکننده ها شده و یک بستر تغذیه ای پایه برای سالمونلا فراهم میکند. این مرحله، نسبت بالاتری از سالمونلا به دیگر ارگانیسم ها را بعد از انکوباسیون باعث میشود. اکثر باکتریها لاکتوز را تخمیر میکنند درحالیکه سالمونلا نمیتواند لاکتوز را تخمیر بکند. به محض اینکه لاکتوز متابولیزه میشود، کاهش PH باعث ایجاد یک اثر باکتریو استاتیک (مهارکننده باکتری) | bacteriostatic؛ بر روی موجودات رقابتی خواهد شد. ژلاتین و عصاره گوشت محتوی نیتروژن، ویتامین، مواد معدنی و اسید آمینه ضروری برای رشد میباشد. لاکتوز یک کربوهیدرات پیچیده منبع انرژی است.
نحوه آماده سازی محیط لاکتوز براث کندا | CONDA به شرح زیر میباشد :
محیط کشت لاکتوز براث کندا | CONDA | پودر
محیط لاکتوز براث کندا | CONDA؛ بصورت پودر و در پک های 500gr و 100gr در Laboratorios CONDA تولید میشود. پپتون ها (Peptones)، آگارز (Agarose)، آگار و کربوهیدرات های افزودنی (مثل دکستروز، لاکتوز، ساکارز) از دیگر محصولات کندا هستند. از پرکاربردترین محیط کشت های میکروبیولوژیکی و آزمایشگاهی کندا | CONDA؛ محیط کشت مکانکی آگار، محیط کشت BHI براث و محیط کشت بلاد آگار را میتوان نام برد. نتایج زیر از عملکرد محیط کشت لاکتوز براث پس از انکوباسیون در دماي 35±2ºC و بعد از 18-24 ساعت مشاهده شده است :