بایدها و نبایدهای استفاده از دستکش

مطابق با توصیه ها، در صورت تماس با خون، غشاهای مخاطی یا سایر مواد بالقوه عفونی، استفاده از دستکش های محافظ الزامی است.

هنگام تغییر رویه های کثیف به تمیز دستکش جراحی پودری روی همان بیمار، دستکش ها باید همیشه تعویض شوند.

استفاده از یک جفت دستکش برای تماس با بیش از یک بیمار غیرقابل قبول است.

در سال 2001 در بیرمنگام نشان داده شد که استفاده از دستکش های محافظ در هنگام خون گیری برای 98.6 درصد پرستاران و 82.7 درصد از پزشکان بسیار مهم یا مهم است.

با این حال، تنها 79.7٪ از پرستاران و 28٪ از پزشکان دستکش جراحی ضد ویروس گزارش دادند که همیشه یا تقریباً همیشه در طول خون گیری از دستکش یکبار مصرف استفاده می کردند.

در همان زمان، 5.6 درصد از پرستاران و 32 درصد از پزشکان گزارش دادند که در طول این روش، هرگز یا تقریباً هرگز دستکش نپوشیدند.

مطالعات مبتنی بر مشاهده نشان داد که توصیه به استفاده از دستکش های محافظ دستکش جراحی اپی پرفکت در سطح 8/58 درصد رعایت شده است.

تجزیه و تحلیل نتایج مطالعه ما نشان داد که میزان کلی رعایت توصیه برای استفاده از دستکش های محافظ در شرایطی که مطابق با دستورالعمل های مورد نیاز است 50 درصد بود.

کارخانه تولید دستکش لاتکس تبریز

احتمالاً به دلیل تماس مکرر با خون و/یا سایر مواد بالقوه عفونی، رعایت توصیه برای استفاده از دستکش‌های محافظ در بخش‌های “افزایش خطر” بیشتر بود.

ماهیت فعالیت ها نیز بر فراوانی استفاده از استفاده دستکش جراحی حریر محافظ تأثیر می گذارد (001/0p<).

بیشتر اوقات، دستکش برای انجام اقدامات پزشکی (98.6%) و همچنین برای تعویض پانسمان زخم (81.2%) و جمع آوری خون (78.3%) استفاده می شد.

دستکش لاتکس رنگی

هیچ فعالیتی ثبت نشده است که پرسنل پزشکی در 100٪ موارد «باید از دستکش استفاده کنند» از دستکش استفاده کنند (این حتی به روش هایی مانند کاتتریزاسیون اشاره دارد).

نویسندگان مطالعه‌ای که در بیمارستان شهری ایرلند بر روی گروهی متشکل از 73 کارمند پزشکی انجام شد، همچنین میزان افزایش استفاده از دستکش‌های محافظ در صورت اقدامات پزشکی تهاجمی را گزارش کردند.

این نتایج ممکن است نشان دهنده نگرانی بیشتر پرسنل پزشکی برای سلامتی خود در مورد روش هایی باشد که شامل شکستن بافت می شود.