بادام زمینی سرکه نمکی مزمز ژاپنی بادام زمینی آماده شده است که در یک پوسته آرد گندم و سس سویا ترد پیچیده شده است.
به این ترتیب می تواند همان خواص و فواید بادام زمینی معمولی را داشته باشد.
این حاوی منابع چربی های “خوب” است و مصرف متوسط آن به پیشگیری از بیماری های قلبی، کاهش کلسترول و حتی کاهش وزن کمک می کند، زیرا احساس سیری و دوزهای بالایی از انرژی را ایجاد می کند و باعث می شود فرد کمتر غذا بخورد و آنها را سالم تر کند.
میان وعده ایده آل برای هر زمانی از روز.بادام زمینی سرکه ای بو داده شده با نمک حاوی پروتئین ها و اسیدهای آمینه، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و فسفر، ویتامین E و اسید فولیک است که به افزایش طول عمر کمک می کند.
از جمله فواید آنها به بهبود عملکرد قلب، فعال بودن در مبارزه با سرطان، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و غیره اشاره شده است.بادام زمینی سرکه ای یک ماده همه کاره در هنگام پخت و پز است.
علاوه بر اینکه به عنوان پیش غذا یا میان وعده مصرف می شود، می توان از آن برای غلیظ کردن یا طعم دادن به سوپ و سس نیز استفاده کرد.
از سوی دیگر، ماده اصلی کره یا کره بادام زمینی است و روغن بادام زمینی را می توان به عنوان جایگزینی برای انواع دیگر روغن در سرخ کردنی استفاده کرد.
اگر علاقه مند به دانستن دستور العمل های محصولات ما هستید، مقالات زیر را توصیه می کنیم.همانطور که در بالا ذکر شد بادام زمینی سرکه ای یک میوه خشک است.
در گروه حبوبات طبقه بندی می شود و مزرعه آن از آمریکا منشا دارد. اسنادی وجود دارد که آزتک ها و مایاها قبلاً مزارع بادام زمینی داشتند و از آن تغذیه می کردند.
بادام زمینی سرکه ای غذایی است که حاوی فواید بسیار خوبی برای سلامت انسان است.
حاوی پروتئین، اسیدهای آمینه، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و فسفر، ویتامین E و اسید فولیک است و به گفته متخصصان به طول عمر مفید نیز کمک می کند.
از جمله فواید، بهترین آنها بهبود عملکرد قلب، فعال بودن در مبارزه با سرطان و همچنین کاهش خطر ابتلا به آلزایمر است.