شما باید از سیاست های کارفرمای خود در مورد استفاده از PPE پیروی کنید، بنابراین مطمئن شوید که آنها را به دقت پیدا کرده و بررسی کنید، و آنها را به طور کامل دنبال کنید.
مطالعه موردی کنترل عفونت 3 بازخورد
بازخورد زیر برای مطالعه موردی فصل به منظور ارائه راهنمایی برای تمرین خودتان است. پاسخهای ارائهشده پیشنهاداتی هستند و ممکن است ایدههای دیگری داشته باشید که در زیر پوشش داده نشده است.
بیشتر بخوانید: کنترل عفونت: اقدامات محل کار
سپس حل و فصل پرونده همانطور که در زندگی واقعی رخ داده است برای مرجع شما ارائه می شود.
Zoe باید چه اطلاعاتی را برای محقق بهداشت عمومی ثبت کند؟
- چه غذا و نوشیدنی مصرف شد و چه مقدار غذا مصرف شد؟
- چه کسی غذاها را تهیه کرد؟
- چه زمانی آن غذاها خورده شده اند؟
- علائم شما از چه زمانی شروع شد؟
- علائم چیست؟
- علائم تا چه زمانی ادامه داشت؟
- چه زمانی علائم برطرف شد؟
فکر می کنید زوئی چه بیماری دارد؟
بیماری های احتمالی عبارتند از:
- سالمونلا. دوره کمون از چند ساعت تا دو روز متغیر است. بیشتر عفونت های سالمونلا را می توان به عنوان آنفولانزای معده (گاستروانتریت) طبقه بندی کرد. علائم و نشانههای احتمالی عبارتند از: تهوع، استفراغ، گرفتگی شکم، اسهال، تب، لرز، سردرد یا وجود خون در مدفوع. علت آن گوشت خام یا آلوده، مرغ، شیر یا زرده تخم مرغ است. سالمونلا از پخت و پز ناکافی جان سالم به در می برد و می تواند توسط چاقو، سطوح برش یا غذای آلوده منتقل شود. ( کلینیک مایو، 2020 )
- اشرشیاکلی (E. coli). علائم در 1-8 روز شروع می شود. علائم و نشانههای احتمالی عبارتند از: تهوع، استفراغ، گرفتگی شکم، اسهال، تب، لرز، سردرد یا وجود خون در مدفوع. E. coli عمدتا توسط گوشت چرخ کرده گاو نیم پز پخش می شود. منابع دیگر عبارتند از شیر و سیب غیر پاستوریزه، جوانه یونجه و آب آلوده. ( کلینیک مایو، 2020 )
- کلستریدیوم پرفرنجنس علائم در 8-16 روز شروع می شود. علائم و نشانههای احتمالی عبارتند از: تهوع، استفراغ، گرفتگی شکم، اسهال، تب، لرز، سردرد یا وجود خون در مدفوع. علت آن گوشت، خورش و آبگوشت است. کلستریدیوم پرفرنجنس معمولا زمانی پخش می شود که غذاهای سرو غذا به اندازه کافی گرم نگه ندارند یا غذا خیلی آهسته سرد شود.
چگونه می شد از این حادثه جلوگیری کرد؟
برای مشتریانی که غذا را تهیه میکردند، میتوانستند با رعایت روشهای مناسب پخت و پز و سرد کردن از این وضعیت جلوگیری کنند. اگر مهدکودک یکی از سیاستهای زیر را داشت میتوانست از این حادثه جلوگیری کند:
- هیچ غذای شخصی نمی تواند به مشتریان ارائه شود
- مشتریان فقط می توانند اقلام غذایی را از فهرستی از اقلام غذایی تایید شده بیاورند که احتمال شیوع بیماری را ندارند
- مشتریان اگر بخواهند غذا را به اشتراک بگذارند باید از کافه تریا داخلی خریداری کنند
- مشتریان فقط می توانند مواد غذایی مهر و موم شده و بسته بندی شده را که از فروشگاه خریداری شده اند، بیاورند.
تحقیقات اولیه نشان داد که عفونت احتمالاً از طریق غذا منتقل می شود. بازرس نمونه های مدفوع را از چند نفر درخواست کرد که هنوز به طور فعال از علائم عفونت رنج می بردند و متوجه شدند که علت عفونت سالمونلا است.
بیشتر بخوانید: آداب تنفسی
غذای ایجاد کننده عفونت، سالاد تخم مرغ بود که با سس مایونز خانگی درست شده بود. تخم مرغ های موجود در سالاد تخم مرغ و سس مایونز به اندازه کافی پخته نشدند تا باکتری های داخل تخم مرغ را از بین ببرند. علائم به خودی خود در حدود پنج روز برطرف شد. با این حال، سه نفر نیاز به آبرسانی مجدد داشتند. خط مشی اجازه دادن به اشتراک غذای شخصی در مهدکودک لغو شد.