چه تازه وارد دنیای آشپزی شوید یا یک سرآشپز با تجربه تر باشید، مهم است که انواع قابلمه چدن یونیک را برای خلاقیت های آشپزی خود داشته باشید. نه تنها انواع مناسب قابلمه ها پخت و پز را برای شما آسان تر می کند، بلکه استفاده از نوع مناسب ظروف پخت و پز نیز کیفیت، طعم و حتی ارائه ظروف شما را بهبود می بخشد.
اگر احساس میکنید از انواع مختلف قابلمه ها موجود در بازار کمی غرق شدهاید، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم!
در راهنمای زیر، انواع مختلف قابلمهها و تابهها و بهترین کاربرد آنها و همچنین تفاوتهای بین مواد مختلف ظروف، مانند فولاد ضد زنگ و چدن را توضیح میدهیم.
با درک بهتر انواع، کاربردها و عملکرد ظروف آشپزی، آماده خواهید بود تا مهارت های آشپزی خود را به سطح بعدی برسانید!قابلمه های سوپ و استوک دارای پایه وسیعی هستند که برای قهوه ای شدن و کناره های بلند ایده آل هستند که تبخیر را کاهش می دهد، بنابراین برای پختن سوپ، خورش و ماکارونی عالی هستند.
با هسته آلومینیوم خالص و سطح تیتانیوم غیر متخلخل، قابلمه استیل استیل ضد زنگ فوق العاده سریع و بدون نمک می جوشد، بنابراین می توانید به سرعت تمام سوپ های مورد علاقه خود را برای به اشتراک گذاشتن این فصل و بعد از آن تهیه کنید!