NUTRIENT AGAR Culture Media
CONDA/ pronadisa
500gr, 100gr
محیط کشت نوترینت آگار
محیط کشت نوترینت آگار (Nutrient Agar Culture Media) یا محیط کشت NA، برای کشت میکروارگانیسم های غیر مشکل پسند در آب، نمونه استول و دیگر نمونه های کلینیکی استفاده میشود.
محیط کشت NA کندا | CONDA، یک محیط کامل و عمومی مناسب برای رشد اکثر باکتری ها میباشد که در ترکیب آن؛ پپتون ژلاتین (Gelatin Peptone)، آگار (Bacteriological Agar) و عصاره گوشت (Beef Extract) بکار رفته است.
از پرکاربردترین محیط کشت های کندا میتوان محیط کشت بلاد آگار و محیط کشت مولر هینتون آگار را نام برد.
محیط کشت نوترینت آگار | Nutrient agar
موارد استفاده محیط کشت نوترینت آگار
محیط کشت نوترینت آگار (Nutrient Agar) یا محیط کشت NA؛ یک محیط عمومی و غیر انتخابی میباشد که برای رشد طیف وسیعی از میکرو ارگانیسم های کم نیاز یا غیر مشکل پسند کاملا مناسب است. همچنین این محیط کشت به عنوان colony count medium، در صنایع آب و فاضلاب، پزشکی و باکتری شناسی صنعتی کاربرد دارد. آنالیز باکتریولوژیکی آب آشامیدنی، فاضلاب، شیر و سایر مواد غذایی از جمله آنها میباشد.
محیط کشت نوترینت آگار، یک محیط استاندارد برای آزمایش آنالیز آب است. از دیگر کاربردهای مهم محیط کشت NA، میتوان تکثیر میکرو ارگانیسم ها به منظور تولید واکسن ها و آنتی ژن ها جهت استفاده در آزمایش حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی را نام برد.
این محیط به عنوان محیط پایه برای تهیه محیط کشت غنی شده از طریق افزودن مایعات آستیکی و غیره استفاده می شود.
محیط کشت نوترینت آگار | NA Culture Media
محیط کشت نوترینت آگار کندا | پودر | CONDA
محیط کشت NA، بصورت پودر و در پک های 500gr و 100gr در کمپانی pronadisa | CONDA | کندا قابل ارائه میباشد. پس از آماده سازی محیط کشت، نمونه مورد آزمایش را در آن کشت داده و در دماي 35 ± 2 درجه سانتي گراد به مدت 18 تا 48 ساعت انكوبه کنید. رشد خوب زمانی روی خواهد داد که کلونی های شفاف نمایان گردد.
پپتون ژلاتین و عصاره گوشت در این محیط؛ نیتروژن، ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه ضروری برای رشد میکروارگانیسم را فراهم می کنند.
محیط کشت نوترینت آگار کندا | CONDA