(EOSIN METHYLENE BLUE AGAR (EMB
EMB Agar Culture Media
CONDA/ pronadisa
محیط کشت EMB آگار
محیط کشت EMB آگار کندا | CONDA یا محیط کشت ائوزین متیلن بلو آگار (EMB)؛ بمنظور جداسازی، کشت و تمایز باسیل های روده ای گرم منفی از نمونه های بالینی و دیگر نمونه ها مورد استفاده قرار میگیرد.
ترکیبات تشکیل دهنده محیط EMB آگار عبارتند از: دی پتاسیم فسفات (Dipotassium Phosphate)، ساکارز (Sucrose)، لاکتوز (Lactose)، پپتون میکروبی (Bacteriological Peptone)، آگار میکروبی (Bacteriological Agar)، متیلن بلو (Methylene Blue) و ائوزین Y.
محیط کشت EMB آگار
موارد استفاده و کاربرد محیط کشت EMB آگار
محیط کشت EMB آگار | محیط کشت ائوزین متیلن بلو اگار، به طور گسترده در باکتری شناسی پزشکی، برای تشخیص و شمارش کالیفرم ها و آلاینده های مواد غذایی و آب آشامیدنی استفاده می شود.
- استفاده از Eosin Y و Methylene Blue باعث تمایز بین میکرو ارگانیسم های تخمیر کننده لاکتوز و غیر تخمیر کننده لاکتوز خواهد شد.
- ساکاروز به عنوان یک کربوهیدرات تخمیرکننده، به لاکتوز اضافه شده است تا کالیفرم ها را شناسایی کند.
- دی پتاسیم فسفات به عنوان یک سیستم بافر عمل می کند و آگار میکروبی، عامل تقویت کننده است.
- پپتون؛ نیتروژن، ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه ضروری برای رشد را فراهم می کند.
- کلونی های سالمونلا و شيگلا شفاف بوده و کهربایی رنگ يا بدون رنگ میباشند.
محیط کشت ائوزین متیلن بلو | EMB Agar
نحوه آماده سازی محیط کشت ائوزین متیلن بلو آگار
طزر تهیه محیط EMB آگار به شرح زیر میباشد:
محیط کشت EMB آگار کندا | CONDA | پودر
محیط EMB آگار کندا | CONDA، همانند بسیاری از محیط کشت های آزمایشگاهی و میکروبی تولید شده در کمپانی pronadisa | CONDA، از جمله؛ محیط کشت نوترینت آگار، محیط کشت بلاد آگار، محیط کشت مولر هینتون آگار و … در پک های 500gr و 100gr (پودر) تولید میشود.
نتایج حاصله از محیط کشت EMB آگار؛ پس از کشت در دمای35ºC ± 2 و 48-24 ساعت انکوباسیون میکرو ارگانیسم های Enterobacter aerogenes (صورتی)، Escherichia coli (سبز با جلای روشن)، Salmonella typhimurium (کمرنگ)، Pseudomonas aeruginosa (کمرنگ) و Staphylococcus aureus (کمرنگ) بیانگر اینست که باکتریها به خوبی در این محیط رشد کرده اند.
محیط کشت EMB آگار کندا | CONDA