MacConkey Agar Dehydrated Culture Media
CONDA/ pronadisa
500gr, 100gr
محیط کشت مکانکی آگار
محیط کشت مکانکی آگار کندا | CONDA | محیط کشت مک کانکی آگار؛ (MacConkey Agar (MAC یا محیط کشت مک (MAC) برای جداسازی انتخابی و شناسایی انتروباکتریاسیا (Enterobacteriaceae) از نمونه های مدفوع، فاضلاب ادرار و غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
انتروباکتریاسیاها گونه ای از باکتریهای گرم منفی (GNB) هستند که اشرشیا کلی (E.coli)، شیگلا (Shigella) و سالمونلا (Salmonella) از جمله آنهاست.
این گونه باکتریایی در ایجاد عفونت های دستگاه ادراری نقش دارند.
محیط کشت مکانکی آگار کندا | CONDA
کاربرد ها و موارد استفاده محیط کشت مکانکی آگار
محیط کشت مکانکی آگار کندا | CONDA | محیط کشت مک کانکی آگار؛ یک محیط انتخابی و افتراقی برای جداسازی باکتری های گرم منفی روده ای میباشد.
پپتون (Peptones (Meat & Casein و Pancreatic Digest of Gelatin؛ نیتروژن، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد را فراهم میکنند. لاکتوز یک کربوهیدرات قابل تخمیر است که کربن و انرژی تولید می کند. کلرید سدیم؛ الکترولیت های ضروری برای حمل و نقل و تعادل اسمزی را تامین می کند.
کریستال ویوله و نمک های صفراوی، عوامل انتخابی هستند و ارگانیسم های گرم مثبت را مهار میکنند. قرمز خنثی، یک شاخص PH میباشد. هنگامی که لاکتوز تخمیر می شود، pH محیط کاهش می یابد و رنگ قرمز خنثی به رنگ صورتی تغییر می کند. آگار باکتریایی عامل تقویت کننده است.
محیط کشت کندا | CONDA Dehydrated Culture Media
نتایج بدست آمده از تست های میکروبیولوژیک کندا | CONDA
محیط کشت مکانکی آگار کندا | CONDA | پودر
همانند دیگر محیط های میکروبیولوژیکی تولید شده در کمپانی CONDA؛
- محیط کشت مک کانکی آگار کندا | CONDA؛ در پک های 100gr | 500gr و بصورت پودر تولید میشود.
- نتایج حاصل در محیط مکانگی آگار پس از انکوباسیون در دمای 30-35°C و به مدت 72-18 ساعت کسب شده است.
- از دیگر محیط های پرکاربرد کندا میتوان محیط کشت BHI براث، محیط کشت نوترینت آگار، محیط کشت بلاد آگار را نام برد.
محیط کشت مکانکی آگار کندا | CONDA