این اینفوگرافیک از بهداشت عمومی اتاوا زنجیره پیوندهای عفونت را برجسته می کند. با استفاده از درک خود از این زنجیرهها، به این فکر کنید که چگونه میتوانید از اتصال پیوند به زنجیره بعدی جلوگیری کنید تا روند عفونت متوقف شود.
چگونه انتقال را در هر مرحله متوقف می کنید؟
- برای جلوگیری از انتقال در پیوند عامل عفونی ، از روشهای ضدعفونی، ضدعفونی و استریلسازی برای حذف عوامل بیماریزا استفاده کنید.
- برای جلوگیری از انتقال در پیوند مخازن ، از شستن دست ها و روش های تمیز/استریل برای کاهش پتانسیل تجهیزات آلوده، غذا، آب، یا انسان یا حیوانات آلوده استفاده کنید.
- برای توقف انتقال در پورتال های لینک خروج ، از PPE، تکنیک استریل و ایزوله استفاده کنید تا از انتقال عفونت از میزبان میزبان برای آلوده کردن دیگران جلوگیری کنید.
- برای متوقف کردن انتقال در حالت های پیوند انتقال، از شستشوی دست، تکنیک آسپتیک و PPE استفاده کنید تا شانس انتقال پاتوژن را کاهش دهید.
- برای جلوگیری از انتقال در پورتال های ورودی، از شستشوی دست، ابزار استریل، PPE استفاده کنید تا از ورود پاتوژن به میزبان دیگر جلوگیری کنید.
- برای جلوگیری از انتقال در میزبان مستعد، باید واکسیناسیون، رژیم غذایی و ورزش، سطح استرس (کاهش)، مراقبت از پوست برای پوست سالم و سلامت کلی میزبان را مدیریت کنید تا میزبان سالم و قادر به دفع عفونت باشد.
محدودیتهای متعددی وجود دارد که میتواند تأثیر منفی بر شکستن زنجیره انتقال در تمرین شما داشته باشد. برخی از چالش هایی که ممکن است در طول روز کاری خود شناسایی کنید عبارتند از:
- کمبود لوازم. ضروری است که همه لوازم قبل از انجام کار تنظیم شوند تا از سفرهای غیر ضروری جلوگیری شود.
- عدم آمادگی. آماده سازی شامل برنامه ریزی برای زمان و فضای مناسب مورد نیاز برای یک کار است.
- فقدان دانش پیشگیری از عفونت به عبارت دیگر، شما باید بدانید که چگونه در حین انجام یک کار از عفونت جلوگیری کنید.
خوراکی های کلیدی
برای اینکه خود را برای جلوگیری از انتقال میکروب در محل کار آماده کنید، از خود بپرسید:
- چه راه هایی وجود دارد که می توانید در هر نقطه از محیط کار خود زنجیره را بشکنید؟
- چه چیزی ممکن است مانعی برای شکستن زنجیره
علائم و نشانه های رایج عفونت در بدن
شناخت علائم و نشانه های عفونت زیر به شما امکان می دهد خطرات کنترل عفونت را ارزیابی کنید. هر یک از این تغییرات با سرنخ های دیگر می تواند به یک عفونت اشاره کند و شاخص هایی را در مورد اقدامات کنترل عفونت برای جلوگیری از گسترش عفونت بالقوه به کار می گیرد. این علائم به تنهایی نوع اقدامات احتیاطی و PPE مورد استفاده را تعیین نمی کند – آنها باید با اطلاعات بیشتر ترکیب شوند.
- تب و لرز
- افزایش ضربان قلب و تعداد تنفس
- درد، درد یا حساسیت
- خستگی یا از دست دادن انرژی
- از دست دادن اشتها،
- حالت تهوع
- استفراغ
- اسهال
- کهیر
- زخم روی غشای مخاطی
- قرمزی و تورم قسمتی از بدن
- ترشح یا تخلیه از ناحیه عفونی که ممکن است بو داشته باشد
- سرفه جدید یا افزایش یافته، گلودرد، آبریزش یا گرفتگی بینی
- درد سوزش ادرار کردن یا نیاز به تکرر ادرار
- تغییرات در رفتار در سالمندان
(Sorrentino، Remmert & Wilk، 2018)
توجه: علائم و نشانه های شماره 1-5 و 15 علائم عمومی عفونت هستند. تمام علائم ذکر شده دیگر بسته به شرایط به طور بالقوه دلیلی برای اقدامات احتیاطی است.
روال/روش های استاندارد/اقدامات احتیاطی
اقدامات احتیاطی معمول یا استاندارد به سیستم اقدامات پیشگیری و کنترل عفونت اشاره دارد که توسط آژانس بهداشت عمومی کانادا توصیه میشود تا برای همه مراجعان/بیماران/ساکنان در طول تمام مراقبتها استفاده شود تا از انتقال میکروارگانیسمها در تمام محیطهای مراقبتهای بهداشتی پیشگیری و کنترل شود . انتاریو، 2012 ).
اقدامات روتین بر این فرض استوار است که همه مراجعان/بیماران/ساکنان به طور بالقوه عفونی هستند، حتی زمانی که بدون علامت هستند، و اینکه استانداردهای ایمن تمرین یکسان باید به طور معمول برای همه مراجعان/بیماران/ساکنان برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض خون، مایعات بدن استفاده شود. ترشحات، دفع، غشاهای مخاطی، پوست سالم یا اقلام آلوده و جلوگیری از انتشار میکروارگانیسم ها.
شستن دست ها اولین گام در تمام مراحل مراقبت از بیمار در مراکز درمانی است. پس از شستن دست ها، شما آماده خواهید بود که تجهیزات حفاظت شخصی (PPE) مناسب خود را که شامل موارد زیر است، بپوشانید:
- دستکش. دستکشهای پروسیجر و استریل در پنج اندازه برای مناسب بیشتر دستها عرضه میشوند و در جعبههای بسیاری برای دستکشهای پروسیجر و در بستههای استریل یک یا یک جفت برای دستکشهای استریل عرضه میشوند. زمانی که انتظار تماس احتمالی با مایعات بدن یا آلاینده ها را دارید، یا در حین مراقبت از افرادی که در انزوا هستند یا تحت احتیاط هستند، دستکش استفاده می شود. دستکش ها باید پس از مراقبت از یک بیمار یا تنها یک کار بیمار برداشته و دور انداخته شوند.
- لباس مجلسی روپوش ها در سه سایز عرضه می شوند و می توانند از جنس کاغذ یا پارچه تهیه شوند. لباسها باید در مواقعی که احتمال آلوده شدن لباسها یا لباسها وجود دارد یا در حین جداسازی/احتیاطها وجود دارد پوشیده شوند، و در صورت کاغذ دور انداخته میشوند یا اگر پارچه شسته شوند.
- ماسک ها در هنگام تماس تنفسی پیش بینی شده از ماسک استفاده می شود تا از تنفس قطرات یا پاتوژن های منتقله از هوا جلوگیری شود. ماسکها پس از هر بار استفاده بیرون ریخته میشوند (برای اطلاعات بیشتر به سیاست تأسیسات خود مراجعه کنید).
- سپر / عینک. محافظ صورت یا عینک برای محافظت از چشم در برابر مایعات بدن و آلودگی ها استفاده می شود. آنها پس از هر بار استفاده تمیز یا دور انداخته می شوند (به خط مشی تاسیسات خود مراجعه کنید).
- روکش کفش. روکش کفش برای محافظت از کفش در برابر آلودگی پوشیده می شود. آنها از مواد کاغذی ساخته شده و پس از استفاده دور ریخته می شوند. آنها در هنگام پوشیدن ابتدا پوشیده می شوند و در هنگام بیرون آوردن ابتدا از بدن خارج می شوند.
- روکش مو و ریش. روکش های مو برای محافظت از سر، مو و ریش در برابر آلودگی ها یا برای محافظت از یک زمین استریل در برابر آلودگی مو استفاده می شود. اینها بعد از ماسک قرار می گیرند و قبل از ماسک برداشته می شوند.
غذای آماده کلیدی
شما باید از سیاست های کارفرمای خود در مورد استفاده از PPE پیروی کنید.
دست ها همیشه قبل از قرار دادن PPE و بعد از برداشتن PPE شسته می شوند. مهم است که هر بار از روش صحیح شستشوی دست پیروی کنید. لطفاً کمی وقت بگذارید و مراحل شستشوی دست ارائه شده در این اینفوگرافیک بهداشت عمومی انتاریو را مرور کنید .